Start verkoop

Start kaartverkoop zaterdag 9 september

22-08-2017

De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival 2017 start zaterdag 9 september om 10.30 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. ’s Middags om 14.00 start de verkoop via internet en telefoon. Wil je zeker zijn van kaarten, kom dan op tijd naar Odeon, want sinds jaar en dag zijn de kaarten supersnel uitverkocht.
 
Het festival is dit jaar op zaterdagavond 4 november en wordt weer (als vanouds) gehouden in schouwburg Odeon. Het Smartlappenfestival is elk jaar een lust voor het oog en soms een uitdaging voor het oor. De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won de mannen van Valse Lucht de jubileumeditie. Ze hebben beloofd hun titel te verdedigen.
 
Inmiddels hebben 9 groepen zich gemeld voor deelname aan het smartlappenfestival. Deelnemers moeten aan twee voorwaarden voldoen. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie gezongen worden. Alle deelnemers worden op 4 november begeleid door professionele muzikanten.
 
Kaarten kosten €18 (2e rang) en €20 (1e rang) inclusief een pauzedrankje. De fysieke kaartverkoop start zoals gezegd om 10.30 uur. Na 14.00 uur zijn kaarten telefonisch via 0900 1435 (€ 0,45 per minuut) of via www.zwolsetheaters.nl te bestellen
 

Foto's

Fotograaf: Gerben Rink - www.gerbenrink.nl

Reageer via facebook

';