GOUD!

Bijna klaar voor de 25e keer

21-10-2016

Op 5 november is het zover, dan vieren we het 25-jarig jubileum van het Smartlappenfestival Zwolle in een uitverkocht theater De Spiegel. Wij kijken enorm uit naar dit feest met een gouden randje! En het Smartlappenfestival zou het Smartlappenfestival niet zijn zonder een paar bijzondere verrassingen. We lichten alvast een tipje van de sluier op… 

TITANENSTRIJD
De 25e editie wordt een strijd der smartlaptitanen. Op het podium staan 13 winnaars van de afgelopen 25 jaar. Deze sterren vertolken hun winnende smartlap nog één keer en strijden om de ultieme eer: wie wordt de winnaar der winnaars? Wie neemt de felbegeerde gouden beker en eeuwige roem mee naar huis?

PRESENTATIE DOOR ILSE EN….?
Natuurlijk neemt onze lieftallige Ilse ook dit jaar weer de microfoon in handen. Zij loodst u op haar bekende vrolijke wijze door de jubileumeditie heen. Misschien krijgt zij daar hier en daar wat hulp bij….? 

GOUDEN RANDJE
Het thema dit jaar is GOUD! Wij nodigen u van harte uit om dit thema te verwerken in uw kleding. Hoe meer goud we zaterdag 5 november zien, hoe beter. Dus trek uw gouden jurkje, broekje, hoedje, strikje, sjaaltje, schoentjes, kroontje of broche uit de kast en vier het feest in golden style met ons mee!

SMARTLAPPENDINER
Voor wie er een compleet smartlappenprogramma van wil maken: restaurant Koperen Kees serveert op zaterdag 5 november een speciaal driegangen smartlappenmenu voor €25 per persoon. U bent van harte welkom vanaf 17.00 uur. Reserveer uw tafeltje via de website van Koperen Kees of bel 038-427 73 88.

SPECTACULAIRE HOOFDPRIJS
Een spectaculaire hoofdprijs in de loterij dit jaar: een stoere Batavus transportfiets t.w.v. €599, gesponsord door onze geweldig gulle sponsor Scholten Fietsgoed.nl. Het Smartlappenfestival wordt al 25 jaar georganiseerd op basis van belangeloze inzet van vrijwilligers en financiële en materiële bijdragen van lieve, trouwe sponsoren. De opbrengst van de loterij helpt mee om de smartlap-eindjes aan elkaar te knopen en een leuk extraatje te kunnen organiseren. Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen, dus vergeet niet om contant geld mee te nemen. 1 lot voor €1 - 6 loten voor €5 - 15 loten voor €10. Misschien gaat u wel op die mooie fiets naar huis!

VOETJES VAN DE VLOER
Trek op 5 november geen té hoge hakken aan, want tijdens de afterparty gaan uw voetjes van de vloer! Men in Music is van de partij om wat deuntjes te spelen, en we hebben nog een andere verrassing voor u in petto. We verklappen nog niet wat, maar we beloven u: stilzitten is geen optie.

Tot zaterdag 5 november! We kijken uit naar uw komst.

Reageer via facebook

';